انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟
سرخط خبرها

جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری

  • کد خبر: ۳۳۸۱۶۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بر اساس تفاهم‌نامه «بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان»، دانشگاه‌های علوم پزشکی مکلف شده‌اند تا ۲۰ درصد از تخت‌های بیمارستان‌های درجه یک خود را با خدمات رفاهی ویژه و با اولویت برای بازنشستگان تحت پوشش این طرح اختصاص دهند. همچنین فرانشیز خدمات بستری در این بخش‌ها تا ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت میرزایی در حاشیه بازدید از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران که با حضور رئیس این مجموعه بزرگ درمانی و مدیرعامل شرکت بیمه دانا انجام شد، با اشاره به اهمیت تفاهم‌نامه «بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان»، گفت: هدف اصلی ما از اجرای این تفاهم‌نامه، ارتقاء کیفیت خدمات درمانی به بازنشستگان کشوری در بخش‌های ویژه بیمارستان‌های دولتی و کاهش سهم پرداختی آنهاست. این تفاهم‌نامه گامی در جهت عدالت در سلامت و افزایش رضایتمندی بازنشستگان عزیز است.

وی افزود: بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه و مطابق بند (ج) ماده ۷۳ قانون برنامه هفتم توسعه، دانشگاه‌های علوم پزشکی مکلف شده‌اند تا ۲۰ درصد از تخت‌های بیمارستان‌های درجه یک خود را با خدمات رفاهی ویژه و با اولویت برای بازنشستگان تحت پوشش این طرح اختصاص دهند. همچنین فرانشیز خدمات بستری در این بخش‌ها تا ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه این بسته خدمتی معادل بسته خدمات قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ است، تأکید کرد: فرآیند پذیرش، ترخیص و ارائه خدمات به بازنشستگان بر اساس اطلاعات برخط بیمه‌ای خواهد بود و تمامی اسناد به‌صورت دیجیتال بین مراکز درمانی و شرکت بیمه تبادل می‌شود. همچنین بیمارستان‌های دولتی مکلف‌اند تمام خدمات، دارو و تجهیزات پزشکی را در داخل مجموعه ارائه دهند و ارجاع به خارج از بیمارستان ممنوع است.

او افزود: نظارت دقیق بر حسن اجرای این تفاهم‌نامه از سوی کمیته‌ای متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، بیمه سلامت، صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه دانا انجام خواهد شد.

میرزایی در پایان ابراز امیدواری کرد که اجرای این طرح، الگویی برای پوشش‌های درمانی هدفمند برای بازنشستگان ارجمند کشوری شود و افزود: ما متعهد به کاهش هزینه‌های درمانی بازنشستگان و ارتقاء کرامت آنان در دوران سالمندی هستیم.

منبع: روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->